~

Det gick bra på vårdcentralen. Anton var förkyld i halsen och öronen men det var ingen större fara. Fick i alla fall slemlösande medicin (mollipect) så han ska kunna hosta lättare. Han hatar den!

När vi gick till apoteket för att hämta ut medicinen insåg jag när jag skulle betala att jag glömt kortet hemma. GAAH! Det var bara att traska hem igen, utan medicin. Fick i Anton och mig lite lunch och sen fick vi gå tillbaka och betala på apoteket. Tabbe!

Anton sover nu men han hostar fortfarande mycket men jag hoppas att medicinen ska hjälpa. Är sååå sugen på att sova inatt.

I morgon kommer mamma, jag ska tvätta! =( Vet inte riktigt vad vi ska äta. Får söka lite recept på nätet känner jag, har riktig ideétorka.

Onsdag~

Det har varit en hård natt. Anton har bara hostat hela tiden och inte kunnat sova. Halv fem vaknade jag med kläderna på, visste inte ens att jag hade somnat. Jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen...

Ringde till vårdentralen i morse. Vi ska dit 11.15. Hoppas att det är något så man kan göra något åt det så det blir bättre. Tycker synd om min lille plutt. Det blir inget babysim i morgon i alla fall. Hoppas verkligen att han mår bra till nästa vecka så vi kan gå då.

Nu blir det till att städa lite. Disken glömdes helt bort igår så den måste jag ta nu. Sen får det bli en dans med dammsugaren med.

Tisdag~

Var på arbetsförmedlingen igår. De kunde inte hjälpa mig med något så nu ska jag snacka med A-kassan istället.

Anton och jag var och hälsade på mamma på jobbet idag. Mamma hjälpte mig skanna i lite saker som kan vara bra att ha till hands. Sen käkade vi lunch. Anton charmade alla som vanligt. =D

Vid halv tre var vi på BVC på 10 månaders kontroll. 10 700 gram och 75 cm lång. Inte illa! Nu förstår jag varför kläderna har börjat bli lite taighta. Får väl snart börja använda st 80 också. Tur att han inte kommer växa så här fort länge till, det hade blivit kostsamt.

Kvällstimmarna har gått till att söka jobb, söka jobb och söka jobb. Och nu ska jag söka lite fler jobb!

Ett stort tack till Nathalie som fixat tillbaka den über fina designen!

Måndag~

Idag började dagen så himla bra. Det var fint väder och jag fick sova till halv sju. Anton lekte själv med sina leksaker medan jag läste tidningen. Han somnade utan problem i förmiddags och efter lunch gick vi en långpromenad i byn. Jättehärligt! Sen kom jag hem och fick POSTEN! Dumma Dummmmma Dummmmmma kommun. Anton har fått dagisplats, JIPPI tänkte jag, sen såg jag att det var till den 10 augusti! 10 AUGUSTI! Vet i fan hur jag ska göra under sommaren nu! Allt är bara skit och dessutom måste jag svara om jag accepterar platsen om 10 dagar. Om jag inte accepterar kommer han antagligen få en plats ännu senare. Ska då skicka med inkomstuppgifter och schema över omsorgbehovet. ?????????????? Massa frågeteckan börjar växa ur huvudet på mig! 

Ska ringa till Arbetsförmedlingen och kommunen men vet egentligen inte vad jag ska säga. Allt bara snurrar rundor och det enda jag kan tänka på är HUR I HELVETE SKA JAG KLARA DETTA!? 

Fredag~

Igår var Anton och jag på babysim. Han var jätte duktig och behöver snart inte hjälp av vattenkannan när han ska dyka. Han sparkade jätte bra när han var i simringen också. Min duktigt pojke! =D

Var lite osäker på om jag skulle till simmet eller inte eftersom Anton är förkyld. De sa på infomötet att det inte var några problem att simma när de var förkylda, man skulle bara låta bli om de hade feber eller öppna sår. Eller var jätte sjuka. Däremot tyckte jag att det blåste lite väl mycket för att gå dit, och framförallt hem med blått hår, så vi tog bilen.

Idag blir det nog promenad i det fina vädret. Idag blåser det ju inte så mycket. Känns lite taskigt att ha vintermössan på Anton när det är så varmt men det är den enda jag har som går ner ordentligt över öronen och jag vill inte att han ska få öroninflamation igen.

Onsdag~

Idag städade jag hela förmiddagen. Anton är vääldigt klängig just nu så han hängde mig i knäväcken hela tiden. Vid lunch kom pappa och lämnade lite påskgodis till mig. =D

Nu på eftermiddagen har Anton och jag precis varit ute och gått. Det var jätteskönt väder, fast det blåste lite väl mycket.

Ikväll kommer mamma, då ska vi äta pyttipanna och söka jobb.

Nu vill min son att jag ska leka med honom så det är väl bäst att jag gör det. =D


RSS 2.0