Lördag~

Nu har jag hittat enda bort till Kungshult. =)

Har för övrigt inte gjort så mycket i veckan. Knott var nere hos mig en runda igår, det var trevligt att sncka lite med honom. Tyvärr kunde jag inte locka med honom ut på en promenad men det är väl så när man är lat! =D

Idag fick jag äntligen tummar loss och tog fram dammsugaren på en svängom i lägenheten. Sen körde Anton och jag till Eslöv. När vi kom dit blev det en snabb lunch och sen bar det iväg till fotbollsmatch. Vi ville ju inte missa när Victor spelade. =) Det var jättefint väder när vi kom dit så jag fick ta av mig jackan men sen när solen gick i moln blev det kallt som fan. =(

Ikväll blir det melodifestivalen eller Melodiskandalen som man också kan kalla det. =D Kommer nog synda med lite CocaCola, men jag bestämmer att jag får det.

Nu ska jag beställa framkallning på en massa bilder hade jag tänkt! =)



Tisdag~

Shit redan tisdag igen. Känns som tiden går lite för fort. Idag har varit en väldigt skum dag. Det känns som att jag bara gått runt som i en dimma och jag kan inte riktigt komma ihåg alls vad jag och Anton har gjort. I morse kände i alla fall inte Anton för att väcka mig när han hade vaknat utan han skulle  ta sig ner från sänge själv. Det gick inte så bra och jag FLÖG upp ur sängen nästan innan jag hörde dunsen som att jag viste att det skulle hända. Så nu är lille plutt lite röd om näsan men annars är det inga problem.

Jag vet i alla fall att jag har snackat i telefon idag. Passade på att ringa till alla som jag har skutit upp nu alldeles för länge. Ringde försäkringskassan för att höra lite om bostadsbidraget. Fick helt annan info än vad jag fick förra gången. Hamnade förresten på köplats 35, inte illa. Sen var jag tvungen att ringa en gång till för att beställa papper om föräldrarpenningen. Hamnade till min förvånging inte ens i någon kö. Tydligen är det bra att ringe mitt på dagen på tisdagar. =D Sen var jag tvungen att ringa Hyundai och beställa tid för att fixa spegeln och montera reg. skylten. Måndag kl 13. Samma dag som jag måste besiktiga bilen så det var ju tur. =D Har också ringt till kommunen eftersom jag inte fått de papper som jag ringde om förra veckan. Hoppas VERKLIGEN att de kommer hem i morgon annars blir jag GALEN! Det är ju konstigt att allt ska vara så kompliserat!

I morgon blir det informations möte på babysimmet. Ska bli skitkul att börja där. Nästa torsdag blir första gången i vattnet. Jag längtar!


Måndag~

Kom hem från Båstad igår kväll, efter många om och men. Mamma kom och lämnade Anton i morse. Vi har bara busat hela dagen. Väldigt mysigt.

Idag fyller Per-Arne år så vi körde tillbaka till mamma i eftermiddags. Nu på kvällen har vi ätit skit god middag.

Nu är jag trött så jag ska nog snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag tvätta. Boooring!

Lördag~

Eftersom min dator är sönder blir det inte att jag kan blogga så mycket men nu är jag i alla fall där det finns en. =)

Idag bli det dop, lilla Amanda ska bli döpt. Ska bli jättkul. Sen ikväll ser det ut att bli gille. =D

Igår när jag och Rebecca skulle köra upp skulle vi bara in om Center Syd och ha en dop-present. När vi sen skulle köra där ifrån startade inte bilen. Lite irriterande. Tillslut fick vi i alla fall igång den och körde vidare, lite senare än planerat. När vi sen kom fram insåg vi att vi var ganska hungriga så vi skulle köra in till byn och köpa mat. Bilen startade utan problem så vi körde in. Allt gick jättebra tills vi skulle köra hem igen, då ville bilen helt plötsligt inte vara med och leka. Slutade med att vi fick åka bärgare hem. Lite tokigt! 

Nu ska jag hoppa in i duschen för dopet börjar klockan ett och jag känner inte för att stressa med tanke på att vi är tre stycken som ska fixa till oss.  

Tisdag~

Är fortfarande hos mamma, ska köra hem i morogn eftersom Robin ska komma ner. Idag har jag och Anton varit ute och åkt pulka. Det var jättkul. =D

Annars har vi inte gjort så mycket. Ska snart äta. Sen blir det väl lite mys framför tv:en.




Anton i pulkan =D

~

Idag fick Anton leka lite med karamellfärgad youghurt. Han tyckte kanske inte att det var jätte kul men det kan nog ha berott på att han frös lite. Får testa det igen när vi är i Vellinge där det är lite varmare. =)

Här kommer i alla fall lite bilder på det =)





Dock är han  fortfarande helt gul efter den gula karamellfärgen. =)

~

ÄNTLIGEN HAR STORKEN LANDAT!

VId sju i morse fick Nathalie och Robert äntligen sin prinsessa. =) MASSAMASSA GRATTIS och all lycka till er! Ta nu vara på den första tiden ni har tillsammans alla tre!


Måndag~

Mamma är fortfarande sjuk så jag och Anton stannar hos henne någon dag till. Dessutom snöar det idag så jag är inte så sugen på att köra hem.

Har inte hört något mer från Nathalie sen hon åkte in till BB men förhoppningsvis ligger hon och krystar om hon inte är färdig med det!  =) Det verkar vara en väldigt envis liten flicka som inte villa komma ut i vår kalla värld. Jag hopps att allt går bra och jag tänker massa på er!

Jag ska snart köra till affären och köpa youghurt och karamellfärg. Idag ska nämligen Anton få sitta i sitt badkar och leka med färgsatt youghurt. Jag tror att han kommer tycka det är jättekul. Jag ska i alla fall ha kameran i högsta hugg! =) Sen ska jag köra till Anderslöv och köpa hostmedicin till mamma. Om de inte har det på ICA, man vet aldrig.

Jag ska passa på och ringa till FK och höra var fan mitt bostadsbidrag tar vägen. Ska ringa komunen också och försöka hitta någon att prata med om att sätta Anton i dagiskö.

Nu får man väl ta och fösöka komma ur morgonrocken! =)

Söndag~

Har kommit på att jag kommer på sbaolut bäst ideér och är absolut smartast när jag är på toaletten. =) Insåg i morse att det inte alls var två dagar kvar på penicilin kuren utan bara en gång kvar. PUCKO igen! Jaja, det löste sig i alla fall och Anton har fått all penicilin han ska ha så nu blir han förhoppningsvis frisk!

Måste ut och GÅ idag. Jag var inte ute igår fast det var så fint väder för jag hade verkligen ingen lust. Men jag kan ju säga att det funkar i alla fall. Sen den 6:e februari har jag gått ner 1.4 kilo. Känns faktiskt ganska bra. Kan inte påstå att jag har ändrat något annat än att jag har börjat vara ute och gå. Så enkelt det kan vara om man bara ger sig fan på det! =)

Hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig en stund igen för jag har sovit jättedåligt inatt och det har Anton med. Men nu känns det inte så lönt längre. Får väl gå ner och se om jag kan trycka ner lite frukost.

Lördag~

Två dagar kvar på penicilinen och idag råkade jag välta ut flaskan. PUCKO! Där är lite kvar så jag tror inte det är någon större fara men jag får ringa vårdcentralen på måndag och höra.

Känns som att alla är sjuka nu. Det är väl den årstiden antar jag.

Igår pajade Anton min dator så nu vet jag inte hur lång tid det tar innan jag har en dator igen. Lite tragiskt.

Nu är det väl dags för sängen antar jag. Ska bara blanda Antons nattmat först. =)


RSS 2.0