Tisdag~

Idag var Robin, Anton och jag på Skånes Djurpark. Det var faktiskt riktigt kul för det var jättemånga av djuren som visade sig. Vi såg tillochmed bävern och fjällräven dock ingen utter eller järv. Vargarna var riktigt aktiva och gick ända fram till staketet och vargbebisarna lekte i bakgrunden. =) Supersöta var de. Det var jättemånga av djuren som hade fått bebisar så det var kul. När vi kände oss nöjda där körde vi hem till Robins mormor och morfar och drack kaffe. Anton har blivit jätteblyd för människor han inte träffar så ofta så han stod mest bakom min och Robins stol när vi fikade.

Blev lite besviken på tv 3 idag! Stod att det skulle vara "För evigt- en askungsaga" klockan nio (vilket är min absoluta favoritfilm! ) men det var inte, det var den moderniserade vertionen av Askungen med Hillery Duff! Inte alls lika bra ju!

Måndag~

Idag har vi haft en toppendag i Helsingör. Karin Anton och jag kom från Eslöv vid halv elva, tog bussen till Teckomatorp och sen tåget till Helsingborg. Vi hade himla bra flyt så båten gick så vi bara kunde gå ombord och åka iväg. =) Väl i Helsingör letade vi upp ett ställa att äta på, blev en Italiens resturant, alltid ett säkert kort. Anton var jätteduktig och åt sin mat fint men blev lite uttråkad på slutet. Sen gick vi runt en runda och tittade lite i affärerna. Det är ju inte så billigt i Danmark så vi köpte ingenting, utom sprit så klart. =) Fick order av mamma att köpa en flaska Martini och så köpte jag en vit chocklad likör till mig själv. Hoppas att den är god! Sen åkte vi hem igen. Det var i alla fall en helt perfekt dag och Antons första utomlandresa.

Lördag~

Idag är det lördag. Veckorna går snabbt nu för tiden. Om två veckor början Anton på dagis, hur sjuk är inte det?!

Anledningen till att Anton varit så gnällig upptäkte jag här om dagen. Han håller på att få en kindtand, stackare. Det förklarar även varför han fick så hög feber.

Vi var hos mormor innan. Hon har ju fyllt år så vi hade lite kalas. När vi hade ätit och sånt gick vi ner till stranden. Anton hade ingen vagn med sig så vi satte honom i en sån väska med hjul som gamlingar brukar ha när de åker och köper sprit. Han tyckte i alla fall att det var jättekul!


Nu sover han sött. Satt innan och tittade på honom när han låg i sin säng och drack sin välling för att sen vända sig om och falla in i en harmonisk sömn. Jag tänkte på att han ligger där, min perfekta son i mitt perfekta rum i min perfekta lägenhet med min perfekta trädgård och mitt perfekta liv. För det var det just då, just när han låg där och drack välling var allting helt perfekt och det var underbart!


 

Du är helt perfekt!

Onsdag~

Igår var vi i djurparken. Det har förändrats mycket sen jag var där sist så det var kul att komma dit igen. =)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Skulle egentligen till Österlen men varken jag eller Anton kände oss så sugna på det. Istället har vi plockat röda vinbär som vi gjorde en kaka på tillsammans. Fast Anton var inte så bra på att plocka, han åt mest. =) Kakan blev god men eftersom Anton inte får äta sånt fick en skål med vinbär.

Sista tiden har Anton varit väldigt gnällig och tjurig. Ingenting passar. Ingen mat, ingen lek, ingenting. Dels har det berott på att han varit sjuk men det har ju bara varit denna veckan. Han har hållt på att klydda med maten i snart två månader och jag håller på att bli tokig på honom. Får skulkänslor för att jag blir så arg när han tramsar för han är ju ändå så liten. Men han vet precis vad han gör och att man inte får göra så, så lite arg har jag ändå rätt att bli. Sen har jag fått sån fruktansvärd PMS sen jag fick Anton och det gör ju inte saken bättre. =( Undrar om det finns något man kan göra åt det??

Hur som helst har Anton varit sig själv mer idag än tidigare så det verkar inte som febern kommer tillbaka nått mer. Däremot tror han att man ska ta tempen varje gång man byter blöja så han kniiiper med gumpen. Stackare! =) Ingen mer temp nu på ett tag får vi hoppas!


Måndag~

Idag har Mamma och jag varit på akuten med Anton. Han vaknade inatt och hade feber så jag gav honom alvedon. På morgonen verkade han må bättre men sen blev han värre igen. På eftermiddagen låg han bara och huttrade och hade jätte hög feber. Vi körde till akuten men de tar inte emot barn som inte har haft feber i mer än tre dagar.

Han har inte ätit så mycket idag så jag har trattat i honom en massa välling för att han ska få lite energi. Fick i alla fall reda på att det var bra att ge både alvedon i stolpiller och ipren i flytande form. Iprenen hjälpte mycker bättre mot febern än vad alvedonen gjorde. Fick ner febern till 38.9 så nu på kvällen har han ändå varit relativt pigg.

Nu sover lilleman i alla fall sött. Om han mår bättre i morgon blir det en tur till Ystad Djurpark. Har inte varit där sen jag gick gymnasiet.  


 

Mammas lilla sjukling

Torsdag~

Idag har vi bara tagit det lugnt i trädgården. Det har varit riktigt skönt solat och badat hela dagen. Anton tycker det är riktigt skönt i vattnet nu och vill bara simma runt, runt hela tiden. Otto, Ella och Vello kom förbi en stund på förmiddagen, det är så kul att se när de leker med Anton han tycker det är så roligt.  =)

Tog lite bilder med mammas kamera innan men har inte orkat lägga in dem så det kommer kanske senare. Antigen här eller på bilddagboken.

Nu är jag trött så nu ska jag sova, inatt ska vi alla sova hos mamma för PA är i Malmö. =)

Ha det bra!

Måndag~

Är nu hos mamma i Hemmesdynge. Idag kom Otto och Ella hit. De ska stanna här några dagar. Idag har jag och Anton badat i poolen, det var skönt men kanske lite för kallt. I alla fall för Anton.

Anton har fått en gunga av sin mormor idag. En röd och gul som han tycker är jätte rolig. =)

Nu är jag jättetrött så nu ska jag sova!

God Natt


Måndag~

Idag är måndag. Hela helgen har spenderats hos mamma och PA. De hade 100-års kalas i lördags (45+55) Det var väldigt trevligt men Anton hade lite svårt att koncentrera sig på att äta när det var så mycket människor där.  Annars har vi bara njutit av det fina vädret och badat en massa i poolen. =)

Nu är jag i Kungshult. Anton ligger och sover och jag har lite tid över för mig själv. Det är ganska skönt ibland. =)

Ooooo, i torsdags var vi och hälsade på på dagiset där Anton ska börja till hösten. Det verkade jättebra och hon som ska skola in honom var väldigt trevlig.

Nu ska jag hänga lite med mig själv!! =)

Onsdag~

Idag har det varit stekhett här. I morse var det snorvarmt och helt vindstilla i trädgården så jag satte Anton i sin pool under parasollet medan jag satt och stekte i solen. =) Lite färg har man allt fått. =)

Glömde min dator i Eslöv men snäll som Robin är så tog han med den idag.

Anton var på BVC igår och fick sin ettårsspruta. Han blev lite ledsen när hon stack honom men sen var det lugnt igen. Duktig min pojke är. 11,2 kg väger han nu och är 78 cm. Han har gått upp mindre i vikt än innan men det är helt normalt nu när han rör sig så mycket och han följer sin kurva som han ska.

Allt gick bra på Antons 1-års kalas i söndags. Jag blev bara väldigt stressad när jag fortfarande stod i handduken när alla gäster kom. Men det gick bra och jag tror att alla hade trevligt. Anton fick massa fina presenter som han nu leker med dagarna i enda. Bilder finns i bilddagboken.


Nu håller Robin på att natta Anton. I morgon ska vi på besök på dagiset där Anton ska börja till hösten. Ska bli spännande. =)

Nu ska jag njuta av lite lugn och ro i soffan framför dumburken!

RSS 2.0