Tisdag~

Idag har det varit jättefint väder men just nu är det mulet. Trist.

Jag och Anton var ute och gick innan, passade på att handla lite när vi ändå gick förbi. Ikväll kommer mamma förbi en stund och hämtar ett papper. Annars händer det inte så mycket. Min TV vill inte visa några kanaler för mig så jag är lite ledsen på den, men det hjälper tyvärr inte. Anton sover nu så jag tänkte passa på att fixa med en massa kort som jag har framkallat.

Här kommer lite bilder från vår vårpromenad!


Det finns så mycket att titta på nu när regnskyddet är av =)



Sötare kan ingen vara =)


Min påskpresent till Anton! :D

VARFÖR?

Varför ska ingenting fungera???
Allt bara skiter sig hela tiden. Den enda turen jag har haft idag var att jag fick tvättid på söndag!

Lördag~

Då har man hunnit bli ett helt år äldre! Känns sjukt, det är allt jag har att säga.

Ikväll blir det 80-tals kväll på Tingvalla. Är egentligen väldigt ANTI Tingvalla men gör ett undantag för idag. Jag ser faktiskt fram emot det. Först blir det lite mat och sånt hos Jojo och Hanna. Roxanne kommer också lite senare. Ska bli väldigt trevligt. Blir ju inte så mycket festande för min del nu när jag är mammaledig. =D

Har fixat värsta kläderna till ikväll. Fick bli utan axelvaddar men jag har benvärmare i alla fall. Hela jag kommer gå i den otroligt fina färgen rosa och svart. Matchad från topp till tå. Lite skrämmande att jag hade allt hemma. Blev bara diadem och örhängen jag fick kompensera med.

Nu ska jag snart köra till Jojo och Hanna. Ska hjälpa Jojo med maten. Färsfylltfransbröd blir det idag. Mumma!

Vi ses i dimman!


 
CooleKaj

~

Nu har jag och Anton varit på den roliga lekplatsen och gungat. Han tyckte det var jätteroligt så vi får nog gå dit fler gånger. =) Kan inte fatta att det tog så lång tid innan jag hittade den när jag har gått så nära den så många gånger. Här kommer i alla fall lite bilder från lekplatsen. =D



Anton tyckte det var riktigt roligt att ligga där. Han skrattade så han kiknade nästa hela tiden =)



Kulikuli =D


Onsdag~

I måndags gick min bil äntligen genom besiktningen. Det kändes skönt. =)
På eftermiddagen när jag kom hem stack jag upp till Knott, Anton var med Robin så jag var helt ensam. Vi satt och spela datorspel och insåg att jag SUGER på bilspel, i alla fall de han har. =)

Igår kom mamma hit på kvällen eftersom jag skulle tvätta. Jag trodde att PA också skulle komma så jag tog fram jättemycket mat men det gjorde han inte så det blev jättemycket över istället. Jag gjorde i alla fall revbensspjäll för första gången och det blev faktiskt riktigt gott. Men nu har jag i alla fall mat till Robin när han kommer ner i morgon.

Imorgon ska jag och mamma ut på ett ställe där det skulle vara mat, underhållning och massa dricka. Ska bli trevligt.

Uppdaterar mer sen när jag har tid!


Söndag~

Inatt har Anton vaknat nästan varje timme så i morse kände man sig lite mör. Tur att Robin gick upp med Anton så att jag kunde få lite skönhetssömn. =D

Dagen har annars gått till att packa ner en och en halv gris i påsar. Efter det masserade jag Chinook och sen gick jag och Karin en promenad med båda Chinook och Chikita. Det gick bra, målet nåddes. =)

Annars har det inte hänt så mycket. I morgon blir det reparation och bilen och sen besiktning. Hoppas att det går bra.

Nu är jag trött som en apa och huvudet börjar göra sig bemärkt så jag ska nog inte sitta mer vid datorn på en stund.

RSS 2.0