Måndag~

Nu är Anton på dagis så jag har lite egentid här hemma. Det är skönt i början men det blir ganska tråkigt i längden. Helst av allt skulle jag vilja vara med Anton på dagis men det kan jag ju inte. Han är så söt, nu när det har varit helg har han kravlat upp och satt sig i vagnen precis som 'ska vi inte till dagis snart?' MIn lilla gullunge. =) Det är skönt att han tycker om att vara på dagis i alla fall, det hade varit värre om det hade varit tvärt om. Han var lite ledsen när jag skulle gå idag och visst är det lite tyngre att stänga dörren efter sig och gå men jag vet ju att han har så roligt där och glömmer bort att vara ledsen på 10 sekunder =)

Platsbanken hade tyvärr inte så mycket att erbjuda idag, inte än i alla fall. Får väl gå in och kolla ikväll vad som kommit in under dagen. På torsdag ska jag träffa en jobbcoatch på arbetsförmedlingen. Hoppas att han kan hjälpa mig. Kärringen jag träffade förra veckan var ju totalt hjärndöd. Men det är väl hennes jobb antar jag. Nu är det i alla fall bara en månad kvar till jag kommer in i jobbgaranti programmet. Jag vill helst hitta ett jobb innan dess men det verkar som jag har en mörk tunnel framför mig!

Igår var en riktigt tråkig dag. Riktigt jävla über-tråkig! Idag måste jag tyvärr gå och handla. Tänkte göra det när jag hämtat Anton på dagis. Han kommer ändå sova i vagnen så det är lika bra att passa på.

Nej, om man skulle komma loss härifrån och hoppa in i duschen. Känner mig som en riktig sunkis!

Lördag~

Idag har vi varit på Mikaeli i Trelleborg, eller Palmfestivalen som det heter nu. Det var faktiskt riktigt givande, för mig i alla fall =) Jag fick en väska och en ny plånbok av mamma och så köpte jag "trosor" till Anton så han inte ska kunna knäppa upp sin blöja! =)


På de röda står det "det är något särskilt med flickor" och på de blåa står det "liten med TUFF" Tyckte att båda två passade Anton utmärkt =)

När vi ändå var i Trelleborg passade vi på att stanna och titta på Sarah Dawn Finer som var på Valen och sjöng. Det lät lika bra live som det gör på tv =) Anton tyckte det var jätte kul att titta när hon sjöng och han satt på mina axlar och klappade mig på huvudet hela tiden =)

Igår var mamma och PA här på middag. Anton fick en jätte fin fåtölj av dem som han satt i sen när vi tittade på Kristallen. Han satt där inte hela tiden men en stund i alla fall. Han är ju inte så bra på att sitta still =)



Pösmunk!

Fredag~

Denna veckan har gått jättefort. Fattar inte var alla dagar tar vägen.

Tittiade på kristallen innan. Blev något besviken över att Filip och Fredrik inte fick något pris. Korrupt är vad det är!

Nu är jag trött så nu ska jag sova. Hoppas att Anton känner för att ta en sovmorgon i morgon för det gör jag!

Onsdag~

Jag har ju glömt berätta att min tvåa har blivit en provisorisk trea! :)
Jag och mamma slog våra kloka huvuden ihop (mest mamma) och kom fram till en billig och enkel lösning. Vi trodde att den skulle vara enkel i alla fall. =)



Har möblerat om lite för att det ska funka =) Här är i alla fall hela rummet.



Antons egen del



Min egen del =)

Det är så skönt att kunna sova lite mer avskärmad från Anton. Både för honom och mig. =)

Var på arbetsförmedlingen idag. Det var inte direkt ett givande möte men nu ska jag i alla fall vänta på att få en kallelse från någon annan.

Anton är jättegnällig nu för tiden. Såg i morse när jag borstade tänderna på honom att han håller på att få fyra kindtänder samtigt. Dessutom är han förkyld. Stackare. Jag mår å andra sidan inte heller så bra eftersom jag blir så fruktansvärt trött av den medicinen jag tar så jag inte kan hålla mig vaken. Ska egentligen ta två om dagen men det funkar inte för då blir jag totaldeckad så jag tar bara en. Tyvärr tycker jag inte att de hjälper så mycket så jag ska ringa till vårdcetralen i morgon och höra om jag kan komma dit igen. Antons dagis-baciller har smittat av sig på mig med så vi går här och snorar tillsammans, det är dock bara en av oss som äter sitt snor! =)

Nu ska jag snart natta Anton sen ska jag se om jag kan hålla mig vaken mer än till nio idag =)


Tisdag~

Nu funkar äntligen min dator igen. Man känner ju sig helt avskuren från verkligheten när den inte fungerar! =)

Har i alla fall varit och hämtat Anton på dagis så nu ligger han och sover i sin säng. Personalen på dagis säger alltid att han är sååå duktig och alltid glad och det är alltid kul att höra. Synd bara att han verkar lämna denna underbara sidan av sig själv på dagiset.

Han har fått så mycket grejjer för sig på sista tiden. Saker som inte alls är speciellt roliga. När jag står och diskar tex så kommer han och försöker putta bort mig från diskbänken samtidigt som han gastar för full hals. Helt otroligt. Därför drar jag mig lite för att diska medan han är vaken.

Idag ska vi på babysim. Var där första gången förra veckan. Pia (simtränare) tyckte att Anton hade fått mycket bättre balans i vattnet. Det var kul att höra =) Sen kräktes han för att han svalde lite för mycket vatten. Oops! Inge vidare men ingen större skada skedd då han missade vattnet och träffade mattan som de lekte på istället. =)

Nu när Anton är på dagis hela förmiddagen hinner jag med så otroligt mycket mer än jag gjort innan. Idag har jag tex hunnit vara en sväng på IKEA. Köpte en lådhurts som jag ska ha i badrummet. Anton har ju blivit lite för stor för skötbodet så nu får det bli blöjbyten på badrumsgolvet istället. Drygt men nödvändigt. Skulle egenligen köpt den i söndags när jag och mamma var där men då var den slut. Jag blev så arg så jag sket i att köpa det andra jag skulle ha. Dessa hormoner! =)

Nu ska jag gå och plocka upp all smutsvätt som Anton så vänligt gräver upp ur tvättkorgen och sprider i hela lägenheten...

Måndag~

Jisses, nu åskar det som bara den. Anton är ute med Robin och ger grisarna mat. Han är så duktig min lille pojke! =)

Anton vaknade klockan sju i morse vilket ändå var ganska bra med tanke på att han gick och la sig klockan åtta igår. Trodde aldrig att han skulle sova så länge så jag förberedde Robin på att gå upp i ottan med honom när han vaknade. Har har blivit riktigt duktig nu och sover för det mesta hela nätterna. Vaknar inte det minsta lilla ens. Riktigt skönt att kunna vakna och känna sig utvilad. Det har ju inte hänt det senaste året! =)

Nu ska jag se om lilla kiseungen vill komma och kela med mig idag =)

Ooo, jag blev föresten biten i fingret av en kattunge i lördags. Fick åka till vårdcentralen och få antibiotika. Inte kul alls och dyrt blev det. Nu känns det i alla fall nästan ingenting längre men jag ska ta antibiotikan i tio dagar. Jävligt typiskt!



Mammas ridpojke! =)

Söndag~

Vi var vid skärholmen och badade idag. Riktigt mysigt var det och faktiskt inte ens kallt i vattnet. Synd bara att vattnet inte är så fint där. Sen på kvällen hade jag min första barnlediga kväll på länge. Karin och jag var på bio och såg Harry Potter. Det är nog minst två år sedan jag var på bio sist. Filmen var i alla fall bra fast jag blev livrädd på ett ställe och skrek till så alla började skratta. =S

Jag har rent ont i magen av allt godis jag tryckte i mig på bion. Inte bra! Nu blir det sängen!




RSS 2.0