~

Nu har vi haft kalas. Det var mycket trevligt och mycket gott!

Om ni vill se bilder från kvällen klicka här.

Nu är jag trött så nu ska jag bara slappa framför tv:en

Torsdag~

Idag ær det Antons 1-årsdag!!!

Mina lilla plutt har blivit en stor pojke!

Tænkte lægga in lite bilder sen på vad han har fått.

Ha det bra!

Onsdag~

Idag är det onsdag. Det har varit jättefint väder hela dagen så vi har varit ute jättemycket. Anton hjälpte farfar flytta korna. Han tyckte det var läskigt när alla korna råmade men sen blev han lugn igen. Nu på kvällen badade Robin honom så han ska vara fin till i morgon. =)

Grattis till Steniis som fyller  20 idag!

Har verkligen inte haft lust att skriva i bloggen på ett tag. Det har varit så fint väder och då blir man inte så sugen på att sitta vid datorn sen hela kvällen. =) Vi får se om det blir bättre med det framöver. Imorgon tänkte jag i alla fall lägga in lite bilder från kvällen, om jag orkar. =)

Ha det najs!

~

Nu sover Anton, innan var vi ute och åt i trädgården. Det var mysigt men man känner att det inte är så varmt än. =)
Anton, mamma och jag åt själva för PA slutade så sent. Han fick äta själv sen när han kom.



Mamma och Anton sitter och äter på uteplatsen. =)


Torsdag~

Idag har jag och Anton varit och gått en runda i byn. Sen när vi kom hem gick vi ut i trädgården. Massa mysigt vad det. Anton hjälpte mig och klippa gräset och det tyckte han var jätteroligt. =)

Fast inte när jag skulle fota hur duktig han var, då tyckte han inte alls det var roligt längre..



Knasunge!!!

Tisdag~

Idag har Anton kommit på två nya superbus.

1. Dra av allt papper från toarullen
2. Sätta på spisplattorna och ugnen

Lite nervigt när man kommer ut i köket och tre av plattorna är glödröda...

Anton har blivit riktigt duktig med sitt gående och släpper nu själv och går iväg.

Här är ett litet klipp på det! =)


För övrigt har vi bara varit hos Barnmorskan och på banken idag. Barnmorskan var riktigt trevlig. Tycker skarpt om henne.

Tisdag~

Har telefonköat idag med. Först till Vårdcentralen sen till Barnmorskemottagningen. Fick ju fel nummer till Bmm från Vårdc. igår.

Gick dessutom inte att komma fram till Bmm tror det är något fel på min telefon, så jag fick gå dit istället. De satt och fikade när jag kom så jag fick vänta i väntrummet tills de var klara. =) Sen tryckte Anton, jag, barnmorskan och vagnen in oss i ett pyttelitet rum. Fick tid i morgon vid halv tolv. Dum tid för vår del eftersom Anton brukar äta vid elva men han får äta lite tidigare i morgon.
Efter prmenaden till Barnmorskorna gick vi till affären. Hade ju skrivit en lapp på vad jag skulle köpa, den låg och mös i min ficka medan jag plockade på mig en massa annat som jag inte skulle ha. Glömde ta hälften av det jag skrivit ner. =( 

På eftermiddagen var jag så jakla trött så jag somnade. Anton var vaken =S. Det gick ganska bra, vaknade av att han höll på att dra ner en lampa men jag han fånga den innan den slog i golvet. Tror inte jag har varit så trött på länge. Jag kunde verkligen inte hålla mig vaken. Tur att jag har världens snällaste pojke som är duktig och sköter sig även när mamma inte ser. =)
Sen blev det ombytta roller. När jag och Anton höll på att leka på golvet kom han helt plötsligt fram och la huvudet i mitt knä och somnade. Jag satt där och blåste i pip-fågeln när han bara slocknade. Jaha, tänkte jag, vad ska jag nu göra? Gick in och la honom i sängen. Sen vaknade han igen så han kunde få sin välling. Nu sover han så sött. Min pluttegris!

~

Bara för att han är så jävla bäst!

Klicka här

~

Fick papper från Näsets SK idag. Anton har fått tid i en kvällsgrupp!!!!!

Jag är så glad, så skönt att vi kan fortsätta med simningen. Jag var så orolig att det inte skulle funka.




Nu ska jag titta på sammanställningen av hela Cityakuten och sen det aldra sista avsnittet. Anton sover så det blir bara jag och tv:en. =)


Måndag~

Idag har det blivit en massa telefonsamtal för att fixa en massa saker. Skittråkigt att sitta i telefonkö hela tiden.

Igår var Anton, mamma och jag ute i trädgården hela dagen nästan. Anton fick en jättefin spiderman-uv-baddräkt av mamma som han hade på sig när han badade.



Fr övrigt har Anton och jag bara tagit det lugnt, lyssnat på musik och lekt lite med hans pip-fågel. Och självklart har han ägnat sig åt sin nya favoritsyssla, spola i toaletten. =)


Onsdag~

Shiiit, har ju inte blivit att jag har skrivit på flera dagar. Illa!

Sitter vid Mupp-Victors Mupp-dator dær man måste skriva med danska æø.

Festen i Lørdags var i alla fall vældigt trevlig. På søndagen stack Rebecca, Jesper och jag till Nova och stod ute på parkering typ en halv timme efter de hade stængt. Det var mycket trevligt det med och jag tror att alla hittade vad de skulle ha utom jag som inte har råd med sådan lyx! =)

Nær jag sen kom till Robin visade det sig att Chinook hade klæmt fram sitt føl. Hon passade på nær det inte var någon hemma. Hon ville væl inte ha publik. =) Super søt ær hennes føl i alla fall. Namnet før tillfællet lutar nog åt Chanel.

På fredag eller lørdag bær det av hemmåt till Vellinge. Det ær ju dessutom Vellinge Marknad i helgen och det kan man ju inte missa. På kvællen blir det grillning hemma med mamma och Per-Arne. Och Anton så klart.



Glæmde ju søga vad buset var vi gjorde førra veckna. Jag klippte Antons hår! Hihi. Det blev faktiskt ganska fint men det var inte lætt att få honom att sitta still! =)

Fredag~

I morgon är det lördag vilket betyder fest hos Roxanne!
Jag ser verkligen fram emot det, tycker det ska bli skitskoj!

Idag har jag och Anton hittat på lite bus men jag kan inte skriva vad det är eftersom det finns vissa farmödrar som läser och jag vill se om fam. Hansson märker vad det är. =)

Annars har det inte hänt så mycket. Jag stack till Mobilia innan. Smarta jag glömde ju plånboken hemma så det blev inget handlande, får se om jag kan göra något åt det i morgon annars får det va. Det blir nog bra ändå. =)

Nu ska jag bara titta klart på en film sen blir det sängen där min lille plutt ligger och värmer upp så länge. Inatt får han sova hos mig hela natten för det är så mysigt! =)


Torsdag~

Torsdag idag. I morse var det fint väder så medan Robin lekte med Anton passade jag på att måla ett bord. Medan det stod och torkade fick jag och Anton stanna inne eftersom han hade väldigt svårt att hålla sig borta från det och det är målat med oljefärg! =)

På eftermiddagen kom mamma och vi åt min hittepå korvgryta. Mumsigt värre tyckte både Anton och mamma. =) Sen tog mamma med sig Anton till affären medan jag damsög och målade bordet en gång till. Sen blev det mys med ost, kex och egenodlade rädisor. Anton tycker om ost! Han bara gapade efter mer hela tiden. Tillslut tyckte han att det var lika bra att ta hela osten så det gjorde han. Fick tillslut loss den från hans hand så vi kunde dela på den alla tre. Hagalen unge! =) Har även haft lite catwalk för mamma och Anton för att få lite hjälp med vad jag ska ha på mig på lördag så nu är det i princip klart.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är trött!

Sussa sött!


Onsdag~

Lillördag!

Jisses vad dagarna går fort!

Anton vaknade 5.50 i morse. >_< Då var inte jag så sugen på att gå upp! Det var Anton. Upp och äta frukost och mysa lite till klockan blev halv åtta, tänkte att Anton kanske var lite sugen på att sova igen för det var jag. Tur hade jag för efter en halvtimme sov vi båda två. Klockan tio vaknade vi sen av att Roxanne och Max tassade runt i lägenheten. Upp igen och denna gången kändes det något lättare. De stannade till lunch och när de hade åkt kom pappa hit en liten stund.

Vid halv fem kom Robin hit och Anton blev jätteglad över att se honom. Vi gick ut och gungade vilket Anton, som vanligt, tyckte var jättekul! Sen gick vi hem och åt middag. På kvällen sen var Anton riktigt "gåig" så han gick fram och tillbaka mellan Robin och mig. Jisses vad han skrattade! Han fick riktigt kläm på det och gick riktigt bra! Min stora pojke är verkligen stor nu. Får nog snart skaffa flexikoppel till honom =)



Anton tycker om att gunga!



Här går Anton själv vilket kanske är lite svårt att se men jag var ju tvungen att fånga honom också! =)

Tisdag~

Burrr, det är blåsigt och mulet idag. Inte kul alls! Anton och jag har varit ute i trädgården nästan hela dagen. Jag hade tänkt måla om ett bord som jag har grillen på men insåg att jag inte hade någon pensel så det blev inget målande.

Roxanne och Max kom på kvällen. Anton tycker mycket om Max, Max tycker inte lika mycket om Anton. Det gör inget tycker Anton för han tycker om honom så det räcker för båda. Stackars Max fick inte vara ifred. När Anton väl somnat fick både jag och Max lite lugn. =) Då passade Roxanne och jag på att dricka lite vin och snacka lite skit. Det var mycket trevligt och måste självklart göras om om inte allt för lång tid!

Måndag~

Har satt ner alla blommor jag fått av mamma idag, Tror jag har burit 200 l vatten för att de ska få så de trivs. Har ju dessutom vattnat alla andra blommor eftersom det varit så varmt idag.

På eftermiddagen blev det en tur till Pappa. Det var trevligt. Anton tyckte fiskarna var intressanta och ville klappa dem men det fick han inte för sin mamma!

I morgon kommer Roxanne och Max hit! =)

RSS 2.0